ERVARINGEN & PORTFOLIO

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op voor ook zo’n kick-ass website!

INGRID

BB Noord & Park

Check BB Noord & Park

“Naomi heeft de website voor onze B&B gemaakt en daar zijn we heel erg blij mee. Het resultaat is heel mooi en echt in samenwerking tot stand gekomen. Onze ideeën samengevoegd met de inbreng van Naomi. We wilden ook graag een reservering- en betalingstool en een kleine webshop op de website. Dat heeft Naomi gerealiseerd en het werkt perfect. Kortom een aanrader!”

Ingrid

MAXIME

Health ’n Wealth

Check Health ’n Wealth

“Een heel professioneel en fijn eerste welkomstgesprek gehad met Naomi.

Veel interesse naar wat ik wilde als persoon en als bedrijf. Het waarmaken, van wat ik graag zie voor mijn onderneming, is haar doel en dat is eigenlijk gelijk de perfecte zakelijke combinatie. Zij kan alles, wat ik als ondernemer uit handen wil geven. Ook het overbrengen van zakelijke ideeën komt gelijk aan en weet ze uit te werken. Kortom, niks dan lovende woorden en een absolute aanrader voor een ieder die op zoek is naar een mooie website, zakelijke digitale uitstraling voor zijn bedrijf of het simpelweg ontwerpen van de beelden voor social. Naomi is van alle markten thuis en niet 50% maar een volle 100%.”

Maxime

EDITH

Dith massage

Check Dith massage

“Viavia kwam ik bij Naomi terecht voor het maken van mijn website. Ik had weinig budget. Na een eerste, zeer makkelijk telefoon gesprek, was de eerste opzet meteen duidelijk. Nu volgde een proces van mailen, bellen, whatsappen….al bezig zijnde ontstond mijn eigen invulling steeds meer en snapte Naomi ook goed wat ik wel en niet wilde. Af en toe vulde Naomi wat in voor mij ( wel zo fijn ) en zo groeide mijn website tot wat deze nu is. Het is een samenwerking / groeiproces waarin ik langzaam kleine en grote aanpassingen kan laten doorvoeren en de vorm zich steeds meer uitkristalliseert. Naomi heeft voor mij de rust en daadkracht ( en nadenktijd) die ik nodig had om het tot een afgerond geheel te maken. Mijn eigen stijl/sfeer vorm kunnen geven in een website tot in detail, zonder dat ik verstand van ‘sitebuilding’ heb , vind ik best knap van onze samenwerking !”

Edith

MAURICE

YOUR SERVICES

Check yOur Services

“Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Stap voor stap werd er meegedacht aan de opbouw en het doel wat ik wilde bereiken. Met slechts een paar grove ideeën van mij wist Naomi dit professioneel om te zetten in een duidelijke en overzichtelijke website. Daarnaast was het fijn om snel te kunnen schakelen en informeel ‘to the point’ te kunnen overleggen.”

Maurice

STEPHANY

SHARE 2 HELP

“Samen met Naomi heb ik gewerkt aan het Share2Help project. Wat direct duidelijk was is dat Naomi echt een creatieve duizendpoot is die snel kan schakelen. Verder is ze direct in haar communicatie (op een positieve manier) en heeft een flinke dosis humor. Dat ivm een oplossingsgerichte mindset maakt dat werken met haar gezellig en lekker efficiënt is.”

Stephany

Helaas is de website intussen offline

NAOMI

YourVPA

Check YourVPA
SASHA

Vibr.

Check Vibr.