CHECK OUT OUR PORTFOLIO & REVIEWS

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op voor ook zo’n kick-ass website of -shop!

Check it out
INGRID

B&B NOORDERPARK

NAAR B&B NOORDERPARK
EDITH

DITH-MASSAGE

“Viavia kwam ik bij Naomi terecht voor het maken van mijn website. Ik had weinig budget. Na een eerste, zeer makkelijk telefoon gesprek, was de eerste opzet meteen duidelijk. Nu volgde een proces van mailen, bellen, whatsappen….al bezig zijnde ontstond mijn eigen invulling steeds meer en snapte Naomi ook goed wat ik wel en niet wilde. Af en toe vulde Naomi wat in voor mij ( wel zo fijn ) en zo groeide mijn website tot wat deze nu is. Het is een samenwerking / groeiproces waarin ik langzaam kleine en grote aanpassingen kan laten doorvoeren en de vorm zich steeds meer uitkristalliseert. Naomi heeft voor mij de rust en daadkracht ( en nadenktijd) die ik nodig had om het tot een afgerond geheel te maken. Mijn eigen stijl/sfeer vorm kunnen geven in een website tot in detail, zonder dat ik verstand van ‘sitebuilding’ heb , vind ik best knap van onze samenwerking !”

NAAR DITH-MASSAGE
MAURICE

YOUR SERVICES

“Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Stap voor stap werd er meegedacht aan de opbouw en het doel wat ik wilde bereiken. Met slechts een paar grove ideeën van mij wist Naomi dit professioneel om te zetten in een duidelijke en overzichtelijke website. Daarnaast was het fijn om snel te kunnen schakelen en informeel ‘to the point’ te kunnen overleggen.”

NAAR YOUR SERVICES
STEPHANY

SHARE 2 HELP

“Samen met Naomi heb ik gewerkt aan het Share2Help project. Wat direct duidelijk was is dat Naomi echt een creatieve duizendpoot is die snel kan schakelen. Verder is ze direct in haar communicatie (op een positieve manier) en heeft een flinke dosis humor. Dat ivm een oplossingsgerichte mindset maakt dat werken met haar gezellig en lekker efficiënt is.”

NAAR SHARE2HELP