Possibilities & prices

Dominic Scott
 • incl. hosting en e-mailadres

 • incl. technisch onderhoud & service

 • incl. template en keuze uit diverse layouts

 • incl. SSL certificaat

 • géén opstartkosten

 • 60 minuten p/mnd verwerking van wijzigingen

FULL SERVICE

€ 30,- per maand

Wil jij een website waarbij je volledig ontzorgd wordt?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor de hosting, een e-mailadres gekoppeld aan jouw domein, alle updates die achter de schermen moeten plaatsvinden om de boel draaiende te houden. Maar ook  wijzigingen die je na oplevering van jouw website hebt, verwerken wij voor je! Heb je bijvoorbeeld aangepaste openingstijden? Een toffe aanbieding of een nieuwtje? Blog je graag? Geen probleem, dit plaatsen wij voor jou! Één uur per maand is het verwerken van jouw wijzigingen bij de prijs inbegrepen. Jij houdt volledig de regie over jouw website, zonder dat je je er zelf in hoeft te verdiepen.

Het ‘u vraagt, wij draaien’ principe.
Uiteraard denken wij wel graag met je  mee!

IK BEN GEINTERESSEERD
Dominic Scott
 • webshop

 • incl. hosting en e-mailadres

 • incl. technisch onderhoud & service

 • incl. template en keuze uit diverse layouts

 • incl. SSL certificaat

 • géén opstartkosten

 • 60 minuten p/mnd verwerking van wijzigingen

FULL SERVICE

€ 35,- per maand

Een online shop waarbij je deels ontzorgd wordt?
Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Waarom deels ontzorgd? Het onderhoud van de site, zoals hierboven vermeld, is voor onze rekening. Het onderhoud van sec de shop, dus het vullen met artikelen laten we aan jou over. Tuurlijk gooien we je niet in het diepe en zullen jou uitgebreid laten zien hoe je je shop kunt vullen.

IK BEN GEINTERESSEERD

Domeinnaam en hosting al geregeld? Verhuis dit naar onze server, zodat wij onze full hosting service kunnen aanbieden. Full service wil zeggen dat wij ook al het technische onderhoud achter de schermen voor jou regelen. Heb je zowel je domeinnaam als hosting nog niet geregeld, dan nemen wij dit graag van je over.

Welke uitstraling wil jij jouw website of -shop geven? Aan de hand van een persoonlijke of telefonische intake ontstaat er bij ons vaak al een idee welke richting jij op wilt. Aan de hand hiervan opperen wij een aantal layouts waaruit je kunt kiezen. Hierbij is het zaak goed te kijken naar de inhoudelijke kant van de layout. Kun je hierin kwijt wat je kwijt wilt? Kleuren, foto’s en lettertypes kunnen namelijk allemaal aangepast worden.

Een goede site staat en valt met de juiste content. Ons advies is om (met name op de homepage) geen enorme lappen tekst te plaatsen; bezoekers willen graag in een nano-seconde zien wat je te bieden hebt. Goed beelmateriaal, duidelijke titels en een goede vlakverdeling zorgen ervoor dat mensen blijven hangen. Anderzijds…. zijn lappen tekst wel weer handig voor een goede ranking voor Google. Dus ‘wat moet je dan’?  Wij adviseren en helpen je graag om jouw content op de juiste wijze weer te geven.

Na ontvangst van al jouw input gaan wij voor jou aan de slag en zullen binnen ca. 1 week een concept aanleveren. Aan de hand van jouw feedback gaan wij verder aan de slag en leveren daarna jouw website op die zo goed als afgerond is.

Na punt 4 zullen wij onderling nog even heen en weer ‘hakke-takken’ om de puntjes op de i te zetten. En wanneer jij volledig tevreden bent, wordt het tijd voor de oplevering.

De oplevering van jouw website wil niet zeggen; succes ermee en zoek het verder maar uit. Nee, ook na de oplevering staan wij voor je klaar, zodat jij je kunt richten op jouw onderneming.