Your Content Goes Here

START GOED MET EEN IJZERSTERKE WEBSITE

Ben jij een startende ondernemer en heeft jouw bedrijf een website nodig? Met veel plezier zet ik jouw ideeën om in een functionele en goed vindbare website,  zonder dat jij je ook maar een klein beetje hoeft te verdiepen in ’technisch geneuzel’!
HOE?

Help! Ik wil een website…

  • waar ik haal  deze investering vandaan als ik nog amper geld heb verdiend met mijn bedrijf?

  • mijn ’to do’ lijstje loopt al over, dus waar haal ik de tijd vandaan?

  • ik heb er echt de ballen verstand van, dus hoe krijg ik een superstrak en professioneel design voor elkaar die óók nog eens volledig aansluit op mijn huisstijl?

  • Mobile proof, SEO proof? Waar gaat dit over?

Uitbesteden?

Hi! Ik ben Naomi,

Jouw technische partner in crime voor het bouwen van jouw website!

Het is mijn ultieme kracht om een globaal idee om te zetten in een ijzersterke website die past bij jou én jouw bedrijf. Een website die op alle schermpjes goed te lezen is (mobile proof) en ook nog eens goed gevonden wordt door Google (SEO proof) . Ik voel snel aan welke kant jij op wilt en denk graag met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten over mij?

Hi, ik ben Naomi,

Een enorme koffie verslaafde. Daarnaast (of misschien wel daardoor ;-)) werk ik hard, zet ik grove ideeën snel en goed om in een website die bij jou past. Ik ben ’to the point’, het type ‘niet lullen, maar poetsen’. Ik werk oplossingsgericht, adviseer daar waar nodig en hou van een informele werksfeer. Ik zet net dat stapje extra om datgene eruit te halen wat erin zit.  Benieuwd of dit echt waar is? Check de reviews.

Graag tot snel.

“Samen met Naomi heb ik gewerkt aan het Share2Help project. Wat direct duidelijk was is dat Naomi echt een creatieve duizendpoot is die snel kan schakelen. Verder is ze direct in haar communicatie (op een positieve manier) en heeft een flinke dosis humor. Dat ivm een oplossingsgerichte mindset maakt dat werken met haar gezellig en lekker efficiënt is.”

Stephany , Share2Help

“Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Stap voor stap werd er meegedacht aan de opbouw en het doel wat ik wilde bereiken. Met slechts een paar grove ideeën van mij wist Naomi dit professioneel om te zetten in een duidelijke en overzichtelijke website. Daarnaast was het fijn om snel te kunnen schakelen en informeel ‘to the point’ te kunnen overleggen.”

Maurice Reniers, yOur Services

“Wij hebben Naomi gevraagd om de website voor onze vereniging te maken. Naomi heeft het zeer snel en professioneel opgepakt en er stond binnen no time een mooie overzichtelijke site. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de service van Naomi!”

Ingrid , Vrienden Noorderpark
Ervaringen en portfolio
hoe fantastisch zou het zijn
  • als jij je niet druk hoeft te maken over technisch gedoe?
  • wanneer jouw ijzersterke website goed gevonden wordt in Google?
  • en jij daadwerkelijk geld gaat verdienen door middel van jouw website.
  • en jij voldoende tijd om deze  investering te betalen?
Vertel me meer…

Spreek ik je snel?