WIE BEN IK

Hi, ik ben Naomi Wiering en ik help jou, de kleine (startende) ondernemer, heel graag met het bouwen van een functionele & goed vindbare website. Heb jij een website, maar kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook daarvoor ben je bij mij aan het goede adres.

Ik stam uit 1975 en ga al heel wat jaartjes mee ;-). Ik heb mijn werkende leven voornamelijk doorgebracht als office manager voor diverse mooie bedrijven. Twee jaar geleden gooide ik het roer om en ben gestart als Virtual Assistent. Ik wilde meer vrijheid, mijn eigen werktijden indelen in plaats van, van 9-5 op een kantoor en aansluitend mijn tijd verdoen in de file.

Tevens kriebelde een oude hobby van mij; het creatief bezig zijn in de vorm van web- en grafisch design. In het verleden heb ik wel eens het één en ander gemaakt voor vrienden en familie, maar toentertijd niet professioneel.

In het begin wist ik weinig van veel en werd overwhelmed door al die ingewikkelde termen. Maar door de jaren heen ben ik best heel wijs geworden en inmiddels weet ik veel van weinig en heb me gespecialiseerd in WordPress.

De afgelopen jaren heb ik mij flink verdiept in het bouwen van functionele websites die tevens goed gevonden worden via de zoekmachines én die er gelikt uitzien. De stap om webdesign nu wel professioneel in te zetten heb ik begin 2020 genomen.

En wat word ik hier blíj van!

Hetgeen ik jaren met onwijs veel plezier heb gedaan, namelijk het ontzorgen van managers kan ik nu evengoed kwijt op het creatieve vlak.

Ik maak jouw website van A tot Z, zonder dat jij je ook maar in enige techniek hóeft te verdiepen. En als je vragen hebt, dan ontvang je antwoord in Jip en Janneke taal want er is niets zo irritant als een (ingewikkeld) antwoord waar je niets mee kunt, toch?

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?
webdesigner voor startende ondernemers
webdesigner voor startende ondernemers

# gedreven # enthousiast # ongeduldig # herfst # strand #leergierig # duurzaam # working mom # flexibel # creatief # never a dull moment # communicatief vaardig # verantwoordelijk # sparringpartner # eerlijk # attent  #happysocksliefhebber #lekkerinteressant