Een tijdje geleden heb ik mijn doelgroep geënquêteerd en heb o.a. de vraag gesteld: “Wat vind jij belangrijk in een samenwerking tussen jou en een webdesigner?” Hieruit rolden onderstaande antwoorden.

Website voor startende ondernemers

Voor mij als webdesigner – websitebouwer – webdeveloper of hoe je ’t beestje ook wilt noemen, is deze feedback natuurlijk rete-interessant!

Over beestjes gesproken; ik had twee konijnen, genaamd Haas en Hopper. Haas ging dood en Hopper voelde zich erg alenig. Bijzonder zielig, dus toog ik met Hopper naar de konijnenopvang om een maatje voor hem te vinden. Briljant hoe ze het maatjes-traject vormgeven, echt op z’n Tinders. Ik zocht een grappig & lief konijntje uit, deze werd bij Hopper in de ren gezet en wanneer ze zouden gaan matten was het geen goede match en als ze ‘iets anders’ gingen doen, was het bingo. Het bleek een goed match en gelukkig was Hopper gesteriliseerd ;-).

De essentie van dit goede en lekker belangrijke verhaal is dat het van groot belang is dat je net zo lang op zoek gaat totdat je de juiste match hebt gevonden voor een samenwerking. Of dat nu iemand is die je teksten schrijft, je social media onderhoudt of je website gaat bouwen. Je hoeft niet bij elkaar op de koffie, maar het is wel zo fijn als je elkaar goed begrijpt!

Ik ben erg benieuwd of wij matchen! Om daar achter te komen hoef jij niet naar rechts te swipen, noch hoeven we samen de ren in. Gelukkig volstaat een simpel kopje koffie, voorlopig via zoom en straks weer in real life!

Mail of bel je me voor een virtueel bakkie?

P.S. Het lieve schattige konijntje bleek trouwens een regelrechte ’terror-rabbit’ te zijn, brak continue uit en heeft de tuin van de buren een paar centimeter doen verzakken door alle holen die hij had gegraven…. Dus als het nou onverhoopt toch niet klikt met jouw ‘match’ neem dan afscheid van elkaar voordat het jullie beiden energie gaat kosten i.p.v. geven.

Delen? Heel graag.